LINTUVIIKON JÄRJESTÄJÄT

Tringa

Tringa on Uudenmaan lintuharrastajien oma yhdistys. Tringan toimintaan kuuluvat linnustonsuojelu, tutkimus ja monipuolinen jäsentoiminta retkineen, kokouksineen ja erilaisine tapahtumineen.

Kirkkonummen ympäristöyhdistys

Kirkkonummen ympäristöyhdistys ry, KYY, toimii aktiivisesti Kirkkonummen luonnon, ympäristön ja kuntalaisten hyvän luontosuhteen puolesta. Keinoina kannanotot, lausunnot ja neuvottelut sekä erilaiset retket, vierailevien tähtien pitämät esitykset sekä tapahtumat.

Kirkkonummen kunta

Porkkalanniemen kärki, Pampskatan on Kirkkonummen kunnan ulkoilualue. Tapahtuma toteutetaan osin kunnan avustuksella ja kunta tarjoaa tapahtumalle myös näkyvyyttä ja näyttelytilan pääkirjasto Fyyrissä.

Lähteelän retkipaikkoja katsastamassa huhtikuussa 2022 Marita Arvela, Nico Niemenmaa, Anna Bognomini, Hanna Mensonen, Petri Ahlroth, Raija Teider ja Juha Lindy

Porkkalan vanhalla kansakoululla huhtikuussa 2022. Pöydän takana Saara Huhmarniemi, Merja Talvela, Nico Niemenmaa ja Hanna Mensonen.

Oppaita Porkkalan tulipaikalla toukokuussa 2019. Asko Mäenpää, Merja Talvela, Riitta Hukkanen ja Hanna Mensonen.

Suunnittelupalaverissa Meikon luonnonsuojelualueella Kirkkonummella tammikuussa 2021. Vasemmalta Hanna Mensonen, Raija Teider, Eetu Paljakka, Juha Lindy, Nico Niemenmaa ja Saara Huhmarniemi

Kuvan on ottanut lintuviikkoa liikkeellä pitävä voima Merja Talvela.

%d bloggaajaa tykkää tästä: